top of page
  • Skribentens bildsoundshine

Artisterna att hålla ögonen på under 2023

2023 är här och vi har ett nytt spännande år framför oss. Men vilka artister ska du egentligen hålla ett extra öga på? Vi har gjort en lista med några av de mest spännande artisterna det här året!


Listan är gjord utan inbördes ordning


* Simon Möller

Den unge talangfulle Jönköpingsartisten Simon hade ett riktigt bra 2022 med en lyssnarskara som fortsatte växa och dundrade fram med låtar som "Blessed (Allez Allez)". Hans 2022 gav mersmak och 2023 kan mycket väl vara året då han hamnar på allas läppar!


* Tylerhateslife

Mulitalangen Tyler briljerade med ett antal släpp under det gångna året, så till den milda grad att vi längtar till varje ny låt han släpper. En otrolig talang med brett register och hög kvalité i sina verk. Innan det här året är slut kan han verkligen ha blivit ”the next big thing”.


* Jordan May

Tveklöst är soulartisten Jordan May ett framtidsnamn med stort f! Hans röst är magnifik, hans låtar likaså, och mycket pekar mot att han kommer fortsätta få se sina följare växa i antal.


* Oscar Hult

Vi älskade hans "Väckelse" förra året och 2023 hann knappt börja innan han släppte ännu en riktigt bra låt; "Word of God". Vi tror, och hoppas, på att få höra många fler starka verk under det kommande året från den svenska talangfulla artist!


* Sam Rivera

Portlands stora framtidsnamn är onekligen Sam Rivera, som leverar hits på löpande band och har en hög kvalité utan dess like. Hitsen var många redan under 2022, men hur länge dröjer det innan han får till en smashhit som en gång för alltid sätter honom på musikkartan? Inte särskilt länge hoppas vi!


* Esther Collective

Den här svenska duon har redan gett oss flera starka verk, just därför tror vi att även 2023 kommer innehålla många godsaker från Isak och Hedvig Rizell, aka Esther Collective.

* Saintz

Manchesterduon, som härjar runt i samma musikaliska kvarter som landsmännen i Social Beingz och LZ7, var en av de stora överraskningarna 2022. Toppklass i produktionerna, bra budskap och låtar som fick oss att lyssna om och om. Vad ska de hitta på härnäst? Vi längtar redan!


* Consumed By Fire

Är det störtsköna radiovänliga hitlåtar du söker under 2023 så är det här gänget att sätta ögonen på! En syskongrupp som verkligen levererar när det gäller låtar som fastnar i våra spellistor och hjärtan.


* Sam Wesley

Han släppte en endaste ynka låt under 2022. Men vi hoppas att MercyMe-sångaren Bart Millards son har mer låtar på lager att släppa inom kort! Hans "California Gold" var ett riktigt minne från det gångna musikåret, och som vi spelade smått sönder i våra egna spellistor. Punktmarkera Sam för att inte missa något!


* Amanda Janson

Precis som Sam Wesley släppte Amanda Janson bara en låt under fjolåret (plus en remix av samma låt), men den här amerikanen med ett klart svenskklingande namn måste vi bara få höra mer av snart. Hennes "In the name of Jesus" gav verkligen mersmak - vågar vi hoppas på mer under 2023?



Vill du höra fler artister som du bör spana in lite extra?

Kolla in vår sida Gonnabe, där vi varje månad lyfter fram ett extra stort framtidsnamn!




114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page