top of page
  • Skribentens bildsoundshine

Gio vinner lyssnare i raketfart!

Det vore nästintill tjänstefel att bjuda på musiktips denna sommar utan att tipsa om Bostonkillen Gio! Det här är en snubbe som tillhör ”TikTok-generation” och som på egna vägar lyckas nå ut brett när de utmanar hur kristen musik ska låta – såsom t.ex. Forrest Frank och Caleb Gordon också har gjort på kort tid.


Gio har på inte lång tid alls byggt sig en stor lyssnarkrets med drygt 700 000 lyssnare varje månad på Spotify, och drivs av en vilja att skapa kristen musik på nya kretiva sätt och samtidigt hela tiden peka på Jesus. Hur bra låter inte det?


Det allra bästa är att Gio gör det på ett så formidabelt bra sätt, att det inte går att värja sig överhuvudtaget. Hans nya "Grand Prix" tar lyssnaren i racerfart till den musikaliska himlen, i en låt som inte låter som något annat denna sommar. Det går undan, det är rakt på – och det träffar så hårt att repeatknappen klistras fast. 


På blott 1 minut och 47 sekunder är det här grand prixet över – men vilken tur att det är tillåtet att lyssna precis hur många gånger som helst! Glöm inte att höja volymen så att även grannarna hör, för det här är riktigt bra. Ännu ett namn att punktmarkera!






1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page